1. december 2015

Veseli december ali Cabaret 2015

No, pa ga imamo. December namreč, najbolj so se ga razveselile trgovine in trgovski centri, saj so dekoracijo začeli postavljati že skoraj skupaj z nagrobnimi svečami in vsemi bučami in čarovnicami.

Z decembrom pa prihaja tudi dogodek Cabaret.

Ali si se vprašal:"Kaj te to je?!" Morda:"Kva tale kle nek piše? Men ni čis' nč jasn!" Ali mogoče:"Eeejga, pa kua je s tem Swingopisom, ejga, a bu spet kej nouga povedu, ejga?" Mogoče:"Ma sploh ne razumem kej bi radi zdej od nas, itak nas bo burja tja hor prpihuala in valda de hremo." No, navsezadnje morda:"Kk je tta napourna, nej že povue ka b' rada." Ne odmislimo niti tega:"Ke te jaz čista nič ne razmin al ke te ke te pojma neman al ke resen ne ven ke bi al ke."

Torej, za vse, ki ne veste kaj je to, najprej nekaj foto utrinkov.

Dogodek se bo odvil v Cezamu Ruše, 19.decembra, ob 21:00. 

Tudi ti si vabljen, da se pridružiš in predstaviš svojo točko, ki je lahko zabavna, žalostna, pevska, plesna, ognjena, lesena, ... Karkoli bi želel predstaviti širšemu občinstvu.
Svojo 3-minutno točko prijavi na e- naslov: theswingbrats@gmail.com, s pripisom v glavi "prijava na Cabaret -ter naziv točke."

Mariborčani pravijo, da prijave potekajo do 12.decembra, do takrat pa:

- oddaj glasbeno podlago(.mp3 ali youtube link),
- kratko opiši točko(kaj približno se bo dogajalo) ter število in imena nastopajočih

Oder bo letos velik 7m x 5m.

Po nastopih pa sledi swing zabava z The SwingTones-i. Še to! Če nastopaš si opravičen vstopnine! Pa kaj si ti ja nor! :D

Vabljeni! :) 
Ni komentarjev:

Objavite komentar