7. december 2015

Swing cookies s swing rookies

Po dnevu spomina na mrtve in po dnevu reformacije( Halloween, ki se večkrat sprevrže v Hallowein), sledi jedicember , kjer se sladkamo z dobrotami, ter sami sebi govorimo, da se v enem mesecu pač ne bomo zredili toliko, da bi se kaj poznalo. Nisem osebna trenerka (niti trenirka), temveč pišem o dogodku, ki so ga organizirali Swingrookies v Celju.

Vsak je lahko prinesel piškote(kekse), kot vstopnino. Nato pa so se peciva in piškoti pridno pojedli. Sicer ne morem napisat, kateri so mi bili najbolj všeč,  ker nisem probala nobenega, na svojo srečo ali žalost sem eden izmed brezglutenskih bitij. Ampak, izgledali so pa prav vsi naravnost fantastično!  :)


Na delavnicah sta učila dva učiteljska para, in sicer Jana in Blaž ter Irina in Metod. Imeli so dve delavnici in sicer lindy hop 1 in 2.



Udeležila sem se samo plesnega večera, kjer sta DJ-jala priznana swing DJ-ja, DJ Dror in DJ Luksus.

Na plesišču se je kar nagnetilo ljudi, ko sem čez nekaj časa vprašala, kam so vsi izginili, sem le pogledala na uro in vse mi je bilo jasno.

No, nikakor pa seveda ne gre brez policije na poti. Tokrat niso ustavili mene in voznice Vesne, mogoče ravno zaradi tega, ker nisem vozila jaz, ampak sva pa srečale dvojne. Eni so bili celo z lučkami, čisto v stilu, za december. :)

Lepomejte! :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar