Okus po Herrängu - nagradna igra

Kako lahko sodelujem?
Na swingopis@gmail.com pošlji svojo prijavo in v enem stavku obrazloži, zakaj si prav ti pravi Herrän kandidat. Vse prijave bomo sproti objavljali na SwingoOpisu. Glasovanje odpremo v petek, 2.3.2012 na prvem HDC dogodku, glasujete pa lahko samo izmed prijavljenimi kandidati.

Kako bosta izbrana zmagovalca?
Na vseh dogodkih Okus po Herrängu bomo prodajali glasovne lističe. V soboto, 10.3., bomo prešteli vse glasove. Plesalca z največ glasovi sta zmagovalca in prejmeta vsak svojo vstopnico za HDC 2012.

SwingOpis poudarja, naj imajo prednost pri izbiri plesalci, ki:
še niso bili v Herrängu in
si tega RES želijo,
ampak jim je to prevelik finančni zalogaj in
bodo svojo izkušnjo vložili v razvoj slovenske swing scene.

Kam pa gre denar od glasovnih lističev?
Ves denar, zbran od prodaje glasovnih lističev, bo namenjen potnim stroškom zmagovalcev. Glasovni lističi bodo na voljo po 1 EUR.

Kaj pa imam od tega, da glasujem?
Na glavnem večeru bomo izmed vseh, ki boste glasovali, izžrebali več nagrad*, ki jih bodo podarila slovenska swing društva in zavodi:

The Swingbrats podarjajo:
Brezplačne TSB delavnice junija 2012 za eno osebo
50 % popusta za dve osebi ob prijavi na TSB delavnice
25 % popusta za 3 osebe ob prijavi na TSB delavnice
Vse nagrade TSB so prenosljive.

Balboa.si podarja:
Brezplačno vstopnico na Jazz-Bal weekend (20.-22.4.2012)

Studio Dansa podarja:
Brezplačno vstopnico za SMS 2012
Brezplačni 2 mesečni tečaj swinga za 1 osebo
50 % popust za eno osebo za Blueberry Blues delavnico 2012
Nagrade Studia Danse NISO prenosljive.


Krištof podarja:
2x brezplačni tečaj swinga ali balboe za 1 osebo

Vintage podarja:
začetni tečaj swinga za 1 osebo 

*Nagrade je treba prevzeti na sobotnem večeru. V kolikor izžrebani nagrade ne bo prevzel v doglednem času (recimo 2 minuti), bomo izžrebali drugega. Tako da pridite na sobotni žur!

Za koga lahko glasujem? 

 1. BLAŽ ZAVRŠNIK
Jaz sem pravi kandidat za poslat v Herräng, ker bom res poskusil Sloveniji ne delat sramote in zato, ker drugače swingerske meke verjetno še dolgo ne bom videl. Razen če zadanem na lotu.

2. MONIKA HAFNER
Jaz pa imam že dolgo željo po swingu v Herrängu, ker pa je to zame tudi prevelik finančni zalogaj, pa tudi ne vem, kdaj bi se mi ta želja druženja in plesa uresničila na tujih tleh. Pa tudi svojo izkušnjo bi z veseljem vložila v razvoj Slovenske swing scene :) 

3. MARUŠA
Mislim, da bi v Herrang morala jaz, ker sem lani v Herrangu zbolela in zamudila več kot pol delavnic, potem pa sem morala za to še trdo delati in cele noči peči bananin kruh. Svoje herrangovske izkušnje z veseljem delim, vključno z receptom za banana bread :)

4. SARA ARANEL
V eni povedi, zakaj poslati mene - swing plešem že 6 let, organiziram dogodke in tečaje, vabim ljudi, naj se pridružijo, vmes napišem kaj na temo sveta swinga, Herräng pa vsako leto, kljub želji in nameram, spolzi mimo, ker morajo finance drugam.
  
5. GREGA T. BOHINC
Hmm, jaz pa mislim, da bi karte za Herrang pri meni bile definitivno najbolje vnovčene, ker: še nisem bil v Herrangu, si to RES želim in je v času Herranga vedno naneslo tako, da sem bil brez prebite pare :( .. takšna je zgodba tudi letos (no job - ker pišem diplomo).  Pridobljeno znanje bi definitivno šlo (še bolj) v nadaljnji razvoj Swinga v Sloveniji, PREDVSEM Boogiea in Lindya, yeah! Letošnja mi je tudi zadnja šansa, da se udeležim tega festivala!

6. DANIJELA CAPUDER
Grega Bohinc prijavlja še svojo ljubljeno Danijelo, ki bi imela v času festivala nad njim bdeči uč, da se Grega res pridno uči in ne dela ***arij. Tudi njeno pridobljeno znanje bi šlo seveda v nadaljnji razvoj Swinga, saj si želita v bližnji prihodnosti z Gregatom tudi skupaj učiti Swing.

7. ANA HARTMAN

Jaz sploh nočem iti na Herräng, ker sem bila tam že neštetokrat, vsako leto od prvega naprej (od daljnega leta 1982, še preden sem se rodila). Moj ples je že sedaj popolen in nemogoče je, da bi svoje znanje tam še kako dopolnila. Nimam pa nobenih swing prijateljev v Sloveniji in tudi moj fant ni iz swing scene, zato nimam nobenega interesa, da bi prenesla moje obsežno znanje plesa v Slovenijo. Za nič na tem svetu si ne želim zmagati na tej nagradni igri, predvsem zato, ker sem polna denarja. Srčno upam, da nikakor ne boste glasovali zame. Prosim, naredite mi to uslugo in glasujte za koga izmed preostalih kandidatov. Opomba: Moj najbolj pogost obrambni mehanizem je zanikanje, zato tistim, ki želite razkriti moje najglobje misli, svetujem, da vse moje stavke razumete obrnjeno (če vas moji globoki občutki ne zanimajo, pa boste na mojem seznamu zraven svojega imena dobili veliko črno...khm, hočem reči velik rdeč srček ljubezni:) ). 
Eh, malo resnosti. Ne pričakujte preveč od mene, če mi podarite ta teden Herränga, pa obljubim, da ga bom izkoristila po svojih najboljših močeh in delila z vami pridobljeno znanje s celodnevno brezplačno delavnico in filmčki s tečajev (v znak moje hvaležnosti).

8. LUKA RAVNJAK

Menim da bi z obiskom v Herrängu doprinesel k izboljšanim in kakovostnejšim tečajem, ki jih vodim v Mariboru, pravtako pa bi mi bil to izziv in prvi obisk delavnic na tujem ter hkrati nagrada za v kratkem opravljeno diplomo.:) V vsakem primeru se boste odločili pravilno, vendar le v enem primeru najboljše ;)
 

9. MATEJA BAN
Zakaj poslati mene v Herräng, zato, ker se želim veliko naučiti in predvsem to znanje prenesti na vas, tako da boste imeli še vi kaj od Herränga, predvsem pa je moja želja zelo velika, ampak ker imam v denarnici luknjo si tega ne morem privoščiti.