5. junij 2016

Pripravljanje na Stockholm in Herräng part 1

Imam namen objavit še nekaj objav na to temo, zato najprej začnimo kar z današnjim dnem, ko mi je končno uspelo rezervirati Hostel in letalsko karto. "ta dum tsss"


Kot ljubiteljica potovanj, še bolj pa načrtovanj le teh, se zelo veselim dogodivščin, ki se mi bodo pripetile, ker se odpravljam na potovanje sama, se tega še toliko bolj veselim. Prebrala sem že nekaj potovalnih blogov o Stockholmu, in kaj priporočajo, da si kot turist ogledaš, zato sem si začela pisati kar seznam, ki se ga seveda ne bom nujno držala, saj sem velikokrat človek spontanih odločitev in se mi zdi veliko bolj pomembno, kakšna občutja bom v Stockholmu doživela, in ne toliko, ali bom videla zgradbo iz leta 1754.

Zelo zanimivo, in precej realno zame, se mi je zdelo, ko sem na enem izmed blogov prebrala:
"Getting lost is always a good advice while visiting any city. In Stockholm it’s a necessity. "





To, da se jaz NE BI izgubila me seveda sploh ne skrbi. V eno stvar o sebi pa sem 100% prepričana: lahko se izgubim kjerkoli, še v garažni hiši.






















No, zraven teh sladkih skrbi, kot so: kaj si boš pogledal in kaj vse videl, pa se pojavljajo tudi takšna nesladka, pravzaprav še celo neslana. Skrbi o tem, ali bo vse vredu s prtljago, urediti zavarovanje in ali bodo kakšne težave na "check in-u", saj kot "nesrečnik" s šumnikom v imenu in naslovu, moje ime v bazi njihovih podatkov namreč ni Maša, temveč kar MAA :D




















Ker smo optimisti, vemo, da se bo vse super rešilo, in zato ne bomo preveč komplicirali!






Kot velika večina vas, ki to sedaj berete, imam tudi sama prijatelje izven swing kroga, zato verjetno veste, kako je, ko se nekdo pošali na račun "swing - swing" scene :)

No, sedaj ko vedo, da grem pa kr na SWING dance camp, pa jih že malo skrbi, koliko se nas bo vrnilo domov in če se sploh vrnem.

Takšnih in drugačnih hecov smo plesalci navajeni, zato nam niti niso več smešni.

 



Swingastično se imejte in veliko se smejte :D


Ni komentarjev:

Objavite komentar