4. avgust 2014

Swing turneja 2014 - Kamnik

Tretja postaja Swing turneje 2014:


Swing turneja 2014 se tokrat seli pod Kamniške alpe v Kamnik.

Veselili se bomo v stilu “Veselo v Kamnik in urno naprej” :)
Odšli bomo v Kamniško Bistrico, jo odkrivali in imeli piknik pod slapom Orglice. Dan bomo tako preživeli na svežem zraku, zvečer pa odšli v mesto Kamnik in plesali po ulicah na poletnem festivalu KamFest.

Dobili se bomo v soboto, 9.8.2014 ob 14h pred Qlandijo (juzno predmestje Kamnika).
Od tam se bomo odpeljali v dolino Kamniške Bistrice in aktivno preživeli dan.

Prva postojanka bo pri slapu Orglice, ki je oddaljen slabo uro hoje. Pot poteka skozi gozd, je položna in fizično nezahtevna, vsekakor pa dobra obutev ni odveč. Tam bomo imeli tudi piknik. Za žar in hrano bo poskrbel Studio Dansa, za pijačo pa vsak sam. :)

Po povratku z Orglic si bomo ogledali še sotesko Predaselj, Plečnikov dvorec, spominski park ter nato utrujene noge namočili v izviru Kamniške Bistrice. Kamnicani svecano obljubljamo, da bo vsaj eden izmed nas zbral pogum in se pod slapom cel stuširal.


Po prvem uradnem delu boste lahko šli na koncert Bilbi ob 20.15 v Malem gradu v centru Kamnika. Če bo interes, pa se lahko odpravimo se na ogled Lepega kamna in gigantskega balvana Slivnica, ki meri v višino 40 m.


Swing plesni večer bo na glavni ulici v starem delu Kamnika (Samčev prehod ob Baru PodGrad), tik pod Malim gradom, kjer je glavno prizorišče festivala in koncert Bilbi. Žur se začne ob 22.00. Vse plesalce, ki boste prišli plesat, bo organizator nagradil z GRATIS PIVOM! Zagotovil bo tudi varovan prostor, kamor boste lahko odložili odvečne obleke in kramo. Zato plesalce prosimo, da se zberejo ob 21.50 na mestu dogodka, ker bodo prejeli vse informacije in PIVOOOO. :)

Mamljivo, prepričljivo, KAMNIK :)

http://www.velikaplanina.si/Znamenitosti/V-dolini-Kamniske-Bistrice
http://www.kamfest.org/kamfest-2014/slo/program

Ni komentarjev:

Objavite komentar