7. maj 2014

Frankie 100 - Slovenija

Večdnevno praznovanje 100. rojstnega dneva legende Lindy hopa, g. Frankieja Manninga.

Ljubljana, sobota, 24.5.:
Ob 11ih se dobimo na Vilharjevi 3 na brezplačnem piškotku (mini delavnici) Lindy Chorus. Okoli 12:30 se bomo vsi skupaj odpravili v center Ljubljane, kjer bomo koreografijo večkrat odplesali.

Celje, ponedeljek, 26. 5.:

Ob 17. uri se dobimo na Krekovem trgu (ploščad pri Železniški postaji), od koder se bomo podali naokrog in odplesali Lindy Chorus na različnih punktih po starem mestnem jedru.
Če vam je to prezgodaj, nič hudega, saj se večer nadaljuje (okoli 19. ure-pa do svita) na Krekovem trgu v družbi mariborskega benda The SwingTones.

Maribor, petek, 30.5.:
Začnemo v petek okrog 12ih pred staro trto, kjer bomo plesali Lindy Chorus in Shim Sham. nato pa se bomo s prenosnim zvočnikom šetali skozi mesto.

Ptuj, petek, 30.5.:
Oboroženi z glasbo, dobro voljo in z osvojeno plesno koreografijo Lindy Chorus bomo križarili po ulicah najstarejšega mesta Slovenijene. Bolj zgodnji pričnemo ob 16. uri na Ptujskem gradu, naslednja postojanka, kjer nas boste plesalci lahko ujeli, pa je Puhov most (Ptujski peš most) ob 18. uri. Križarjenje bomo zaključili v Klubu Gemina XIII, kjer se bo do zgodnjih jutranjih ur odvijal plesni večer.

Praznovanje po Sloveniji vodijo The TheSwingbrats Maribor, TheSwing Story, Studio Dansa in Swing Rookies.


Ni komentarjev:

Objavite komentar